Lähetä Terveiset Vataselle ja kerro, mitä te olette tehneet Leader-rahoituksella!

Maaseuturahasto on käynnistänyt Terveiset Vataselle -kampanjan, jossa haastetaan yritykset ja yhteisöt lähettämään videotervehdyksiä.

Näyttelijä Jussi Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset, jotka ovat saaneet maaseuturahastosta rahoitusta lähettämään Vataselle videotervehdyksen sosiaalisessa mediassa.

-Kuukausi takaperin tehtiin maaseuturahoituksesta video, joka sai hyvän vastaanoton, joten jäi kiinnostamaan, mihin kaikkeen rahoitusta on käytetty. Haastan kaikki maaseuturahastosta rahoitusta saaneet tekemään videotervehdyksen siitä, mihin rahoitusta on saatu, ja miten se on edistänyt joko yrityksen tai yhteisön toimintaa, näyttelijä Jussi Vatanen sanoo.

Katso Vatasen haaste tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=sslC50MLUmE

 

Haasteen voi ottaa vastaan julkaisemalla videon Facebook-tapahtumassa #TerveisetVataselle tai Twitterissä tai Instagramissa häshtägeillä #terveisetvataselle #maaseutuFi ja # oma paikkakunta. Osallistua voi videon sijaan myös kuvalla ja tekstillä.

Haasteeseen voivat osallistua maaseuturahastosta niin Leader-ryhmän kuin ELY-keskuksen kautta rahoitusta saaneet tahot 15.2.-30.4.2018. Osallistuneiden kesken Suomen maaseutuverkosto arpoo Jopo-polkupyörän, joka luovutetaan 9.5. Eurooppa-päivänä. Haastekampanja on osa maaseuturahaston ja Vatasen viestinnällistä yhteistyötä.

Lisätiedot ja Jussi Vatasen haastattelupyynnöt:
Hannakaisa Markkanen
HighwaySavo, tiedottaja
puh. 050 527 9943
hannakaisa.markkanen@mansikkary.fi
HighwaySavo viestii maaseudun rahoituksesta ja kehittämisestä Pohjois-Savossa.